feel good 2
Body & Mind coaching sessie, voor meer balans tussen lichaam en geest

Circa 120 tot 150 min. € 95,- per sessie

 

Deze (therapeutische) sessie is een combinatie van een coachings gesprek en een behandeling/massage van minimaal 60 min.

Tijdens deze intuïtieve sessie combineer ik alle kennis die ik de afgelopen jaren tijdens de vele opleidinging, cursussen, workshops,  trainingen maar zeker ook in het dagelijkse leven heb opgedaan om u een sessie te kunnen geven die zoveel mogelijk past bij het probleem of de vraag waarmee u komt.

Mijn doel is het om het lichaam en de geest (de ziel) weer te Verbinden.

Ik heb gemerkt dat de meesen van ons de afgelopen jaren steeds verkramter zijn gaan leven. De spierspanning is hoger dan 10 jaar geleden, loslaten is een probleem en de lichamelijke klachten worden als maar groter. We zijn het contact, het luisteren naar ons lichaam verleerd en gaan vaak maar door. Ten koste van datgene dat ons grootste bezit is, ons lichaam.

Inmiddels heb ik al ruim 15 jaar ervaring op massagegebied en heb hiervoor meerdere opleidingen gevolgd  vanuit zowel de oosterse als de westerse massageachtergronden.
Daarnaast heb ik vele workshops en trainingen gevolgd over bewustwording, chakra's, ademhaling, klank, werken met kruiden, reiki, werken met innerlijk kind stukken en coaching.
 
Ik ben blij om na zoveel jaar al die kennis en ervaring te kunnen bundelen tot een behandeling/sessie om mensen te helpen meer inzicht te krijgen in hun eigen stukken.
Dat kan op vele gebieden zijn als relaties, werk. Maar vooral ook op het gebied van lichamelijke klachten icm stress, manier van leven etc.
 
Vaak denken we dat het niet anders kan. Het is druk, er wordt veel van ons verwacht, we MOETEN veel.....door ons denken beperken we onzelf daardoor al snel. Ik kan je helpen er anders naar te
kijken, het moeten er af te halen, je laten zien dat er best ruimte en tijd is voor onspanning om je weer op te laden, al is het maar 10 min. per dag, die je weer nieuwe energie kunnen geven om het vol te houden. Ons denken is vaak onze grootste beperking. We zitten te veel in wat niet kan en zien daardoor niet meer de mogelijkheden wat wel kan.
Wat belangrijk is om te weten dat ik niet denk vanuit een goed/fout principe. Ik help je vooral inzicht te krijgen in datgene dat mij tijdens het gesprek opvalt en
samen met jou te kijken waardoor dit evt. kan komen en wat er nodig kan zijn om dit te veranderen. Dingen zijn soms zoals ze zijn, maar het is vaak de manier hoe we er mee omgaan
waardoor dingen niet gaan zoals we willen, we soms lichamelijke klachten krijgen of steeds weer in hetzelfde patroon terugvallen.
De intuïtieve gehandeling bestaat altijd uit een gesprek dat zal gaan over datgene wat jou op dat moment bezig houd icm met een behandeling. Hoe de behandeling er uit zal zien hangt helemaal af van wat er op dat moment nodig is. Maar natuurlijk zal de basis overwegend een massage zijn.
 
Tijdens de sessie zal ik je ook tips geven waarmee je thuis aan de slag kan. Dit kan op vele vlakken zijn.
 
Wanneer ons lichaam en de ziel weer meer verbonden zijn gaan we minder enkel vanuit het hoofd  leven, en meer vanuit gevoel. Met als gevolg beter luisteren naar ons lichaam, minder lichamelijk klachten en een positieve kijk op het leven.
 
Graag tot ziens. Uw Vitaliteits coach Corina
 
recentie:
 
Belinda schreef mij: De Body & Mind heeft mij de kans gegeven om verder te gaan met mijn leven. Een luisterend oor en een handvat waar ik wat aan heb. Afsluitend met een ontspanningsmassage ging ik met een heel goed gevoel weer naar huis. De sessie heeft mij heel veel rust gegeven.
sessie11
 
De sessie wordt niet vergoed.

Adres gegevens


De Verbinding

Praktijk voor bewustworrding, massage, meditatie en coaching.

 
Burg. Stroinkweg 71
8343 XL Zuidveen
Telefoon 06 - 33 61 05 19

Contact

Klik hier en stuur een e-mail bel ons nu Klik hier en ga naar onze Facebook pagina

 

 

Route naar..

route