Massage, welke vorm ook is bij ons tijdelijk € 1,- per minuut.

U bepaald zelf hoe lang u de massage graag wil. Mogelijk vanaf 10 minuten tot maximaal 75 minuten.

                                                                                                                                       massage spaarkaart demo

 Massages worden gegeven van maandag t/m zaterdag overdag en op maandag en donderdag avond. Evt. zijn korte massages ook mogelijk op dinsdag en woensdagavond wanneer er ernstige klachten zijn.

Sowilo massage is mijn eigen massagevorm
Sowilo betekent zon en staat voor energie, genezing en gezondheid. Deze massagevorm is na ruim 13 jaar ervaring en circa 20 opleidingen en trainingen ontstaan als een combinatie uit verschillende massagevormen.
De massage is zowel ontspannend als ook therapeutisch, niet al te zacht, maar zeker niet zo stevig als een sport massage. Door te werken met speciale massageolie kan de behandeling naar wens of klacht worden aangepast. Ook het masseren van de buik zal ik regelmatig doen. Dit omdat onze buik onze basis is, onze hara zoals men het ook wel noemt. Hier worden veel emoties opgeslagen. We houden hier ook veel spanningen vast (ingehouden buik, voelen ons te dik)
Bij een soepele buik kan alles weer beter stromen. Ook geef ik tips voor een goede buikademhaling voor degene die dat willen. Uiteraard word van te voren overlegd wat de wensen zijn en/of lichamelijke ongemakken en pas ik hier de massage op aan.

advies minimaal 20 min.

massages

 

Atlasmassage

Wie heeft het tegenwoordig niet? Een pijnlijke nek, schouders en/of arm als gevolg van overbelasting. Ook migriane, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor. Met de korte ontspannende Atlasmassage is 10 min. zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar reslutaat. Met de Atlasmassage maak je met een speciuale techniek de wervels en gewrichten op een zachte en natuurlijke wijze los en wordt de doorbloeding extra gestimuleerd. Hierdoor is het lichaam zelf in staat te genezen, klachten te laten verminderen of zelfs verdwijnen. De techniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast zonder te kraken en in vrjwel alle gevallen zonder vervelende napijn of een beurs gevoel.

Zowel Nicole als ik zijn aangesloten bij de Stichting Atlas Massagegroep Nederland

Atlas+ massage

Deze massage duurt 20 min. en is een combinatie van de Atlas massage gevolgd door een korte Reiki behandeling.

 

Oosterse kruidenstempel massage € 5,- extra voor de stempels per behandeling

Toe aan ontspanning? Maak dan nu een afspraak voor deze heerlijk oosterse kruidenstempelmassage.

Behalve dat de massage heel ontspannend is brengt hij verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen en oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Advies minimaal 30 min.

  fotokruidenstempels

Aromattherapeutische Edelsteenmassage

Een aantrekkelijke uitstraling van mensen is het resultaat van een goede balans tussen lichaam en geest. Vaak is dit zichtbaar aan de buitenkant van mensen: de huid. De huid verwennen met etherische oliën en edelstenen is als het ware een super beauty behandeling. De huid gaat stralen, wordt steviger en verlevendigt. De huid krijgt met de edelsteenmassage een zeer goede doorstroming en deze massage is voor elk huidtype geschikt. Ook bij huid-problemen is de combinatie van etherische oliën en edelstenen zeer effectief. Na een aromatherapeutische edelsteenmassage ziet iemand er stralend, blij, ontspannen en gelukkig uit, van binnen en van buiten. Dat gevoel heeft alles te maken met energie uitwisseling. Energie maakt iemand energiek, bruisend en creatief. Gebrek aan energie maakt iemand moe en lusteloos. Edelstenen en etherische oliën geven energie die direct uit de natuur afkomstig is. Tijdens een aromatherapeutische edelsteenbehandeling vindt er een energie uitwisseling plaats tussen de etherische olie, edelsteen en de mens. Net als bij een uitwisseling tussen twee mensen is er een klik of geen klik. Men spreekt dan vaak van chemie tussen mensen. Als die chemie er is dan voelt dat goed en voelen beide personen zich gevoed en vol energie. Voor het verwennen wordt er gekozen voor kruiden olie en wordt er gewerkt met de edelstenen die men intuïtief op dat moment de mooiste vindt qua kleur. Hierdoor zult u zich goed voelen tijdens en na een aromatherapeutische edelsteenmassage.

advies minimaal 30 min.

Nieuw: Energetische edelsteen/reiki massage

Een zeer diepwerkende behandeling. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met edelstenen, massage en geef ik tussendoor reiki. Afgestemd op wat ik voel wat op dat moment nodig is.

Advies 45 of 60 min. Kijk voor meer informatie ook bij de Reiki behandelingen. 

Healingmassage /zwangerschapsmassage

Zowel de healingmassage als de zwangerschapsmassage zijn een combinatie van een hoofd, buik en voet massage. Vandaar dat ze bij elkaar staan.

Veel spanningen worden vastgehouden, met name in de buik. Tijdens de healingmassage proberen we blokkades los te krijgen waardoor er meer ontspanning kan ontstaan. Vaak kan dit best even stevig zijn, waardoor er later meer ruimte ontstaat. Het is een therpeutische sessie waarbij ik werk van het hoofd richting de voeten.

Tijdens de zwangerschapsmassage masseren we de buik natuurlijk heel zacht en op een ontspannende manier. Tijdens de zwangerschapsmassage krijgen de benen en voeten ook extra aandacht omdat deze het, zeker tegen het eind van de zwangerschap vaak ook zwaar hebben. Meer last van de nek tijdens de massage? Dan kan ik deze evt. ook masseren bijvoorbeeld ipv. het hoofd. De nek masseer ik echter tot uiterlijk 32 weken van de zwangerschap.

advies circa 30 tot 45 min.

zwangerschapsmassage

 

Al onze massages vallen onder de Wellnessmassages, ondanks dat ze vaak lichamelijke klachten helpen verminderen of zelfs verhelpen.

Adres gegevens


De Verbinding

Praktijk voor bewustworrding, massage, meditatie en coaching.

 
Burg. Stroinkweg 71
8343 XL Zuidveen
Telefoon 06 - 33 61 05 19

Contact

Klik hier en stuur een e-mail bel ons nu Klik hier en ga naar onze Facebook pagina

 

 

Route naar..

route