Graag willen wij jullie ook in 2017 motiveren, inspireren en coachen naar een gezondere en bewustere manier van leven. Dit willen wij oa gaan doen door een wekelijkse nieuwsbrief te versturen waarin iedere week een lekkere gezonde recepten zullen staan en leuke aanbiedingen op het gebied van massage/voeding en wellness. 

Als extra bonus gaan wij vanaf Maart 1x per maand GRATIS video massage workshops/lessen geven. Dit omdat massage goed is voor iedereen en voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn. We willen jullie graag motiveren en inspireren om met eenvoudige technieken en de juiste olie/sfeer al een lekkere ontspannende massage te kunnen geven. Er zullen het komende jaar verschillende massages voorbij komen zoals nek/schoudermassage, voetmassage, buikmassage en hoofdmassage. Zeker ook zal er een speciale workshop/les kindermassage komen. Deze video workshops zijn alleen toegankelijk voor onze nieuwsbrieflezers!

Daarnaast krijgen onze nieuwsbrief lezers extra koringen op heerlijke behandelingen die alleen voor hen geldig is. Je aanmelden voor de nieuwsbrief levert je dus echt verschillende voordeelen op.

Naast de nieuwsbrief gaan we wekelijks video berichten plaatsen op onze fb pagina Foreverinbalans  met leuke uitdagingen, af en toe een challenge voor persoonlijk groei, motivatie en ook hier zullen regelmatig gezonde tips en recepten voorbij komen. Als vitaliteits coaches hopen wij met dit complete aanbod jullie te helpen beter om te gaan met stress, minder last te hebben van lichamelijke klachten en je weer gezond en fit te voelen.

Ben jij nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je dan snel aan via onderstaande link, dan weet je zeker dat je niets mist.

Vitaliteits coaches Corina en Nicole

   16144104 1228027610622091 1635233330 n                                                                                                                                                                                                    


Inschrijfformulier

Schrijf je hieronder in!

Adres gegevens


De Verbinding

Praktijk voor bewustworrding, massage, meditatie en coaching.

 
Burg. Stroinkweg 71
8343 XL Zuidveen
Telefoon 06 - 33 61 05 19

Contact

Klik hier en stuur een e-mail bel ons nu Klik hier en ga naar onze Facebook pagina

 

 

Route naar..

route